Bondage touw spanning en fantasie in de slaapkamer

bondage touw

Wat er in de slaapkamer gebeurt is voor veel mensen een taboe. Terwijl er toch echt veel gebeurt in de Nederlandse slaapkamers. Een van die taboes die vaak voorkomen in de slaapkamer is het BDSM spel. BDSM staat voor: Bondage en Discipline, Sadisme en Masochisme. Bij dit seksueel getinte spel is een bondage touw een essentieel onderdeel omdat dit verwijst naar de Bondage (vastbinden). 

Intense Spanning met een bondage touw 

Het plezier dat mensen beleven aan BDSM wordt veroorzaakt door de spanning. De spanning om vastgebonden te zijn. De spanning van het hulpeloos zijn. Als mensen vastgebonden zijn voelen ze door het niet weten wat er gaat komen elke aanraking of streling bijzonder intens. Het spel van BDSM kent twee partijen de onderdanige, of masochist en de meester, of sadist. De meester bindt de onderdanige persoon vast met een bondage touw. Belangrijk voor het spel is dat een onderdanige zich niet kan losmaken en gedwongen is om alles wat de meester wil, te ondergaan. 

De kwaliteit van een bondage touw 

Een bondage touw moet de onderdanige partij op de plaats houden en moet dus stevig zijn. Een touw dat gemakkelijk te breken is kan de hele fantasie verpesten. De kwaliteit van het touw doet er dus toe. Het mag niet te slap zijn maar mag de onderdanige partij ook niet verwonden. Het bondage touw mag dan ook niet gaan schuren. Tevens moet het bondage touw lang genoeg zijn om de onderdanige partij in elke gewenste positie vast te binden. 

Een veilige fantasie voor beide partijen is essentieel in het BDSM spel 

Om een spannende fantasie waarheid te laten worden grijpen veel koppels naar het BDSM spel in de slaapkamer. Het is echter wel van belang dat deze fantasie niet omslaat in een nachtmerrie en verwondingen. Gebruik daarom een touw van een goede kwaliteit dat tevens lang genoeg is om meerdere posities vast te binden. 

 

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *